Feldborg Danse Aften - Pressemedelse af Niels Stoktoft Overgaard

Ny Gitte Hænning med på

harmonikatræf i Feldborg

Fuldt hus med 20 orkestre. Musik i et halvt d√łgn l√łrdag den 4. februar

 

51-√•rige Per Poulsgaard er vild med harmonikamusik. Derfor arranger han nu et harmonikatr√¶f i Feldborg-Hallen. Det finder sted l√łrdag den 4. februar. Gennem tolv timer afl√łser ikke f√¶rre end 20 orkestre hinanden p√• scenen.

            Sidst på eftermiddagen får harmonikaerne en pause. Da kommer den 19-årige Louise Espersen. Hun ligner og synger som Gitte Hænning, og det har hun vist flere gange på tv. Ved harmonikatræffet giver hun et potpourri af populære Gitte Hænning-sange.

¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Louise Espersen har blandt andet deltaget i "Talent 2008" p√• DR. Tre √•r tidligere medvirkede hun i "Scenen er din" p√• TV2. Louise Espersen har ogs√• m√łdt Gitte H√¶nning og endog indspillet et nummer sammen med sit idol.

            Et andet af topnavnene på harmonikatræffet er Maiken og Kenneth. Maiken Otmann Pedersen har i flere år været en af landets mest populære harmonikaspillere sammen med Kenneth Abel. De har udgivet flere album.

¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† De √łvrige orkestre kommer fra det meste af Jylland. De f√•r hver 30 eller 45 minutter til at underholde publikum. Musikken inviterer til dans, og gulvet er klar i Feldborg. Per Poulsgaard og hans hj√¶lpere serverer mad og drikke hele dagen.

            Harmonikatræffene i Feldborg begyndte i 2006, men holdt pause i fjor. Nu fortsætter Per Poulsgaard traditionen.

            Han holder så meget af harmonikamusikken, at han forlanger, lyden også skal være i orden. Derfor har han i år engageret professionelle til at styre forstærkerne.

 

 

 

¬†Udf√łrt af Niels Stoktoft Overgaard

 
Panel title
Antal besøg: 1076209

Editing

-0,40930318832397sekunder